Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dawne typy serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przypomniały mi się czasy serwerów z brakiem pluginów że to i to to kasa wszystko na płaskiej mapie działeczki bez pluginów może jakiś tam na rejstracje wszystko płaska mapa i wgl
I tu pytanie do was zagralibyście na takim serwerze czy jednak te pluginy i wsyzstko iconomy itp itd

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Ja najchętniej bym zagrał na serwerze creative + pvp :D Lecz na takim 0 zarobku... więc...

Płaska mapa, 1 plugin "nowszy"= frakcje, płaska mapa oczywiście z surowcami itd. taki survival na płaskiej z jak najmniejszą ilością pluginów, lub freebuild, jakiś sklepik, płaska mapa, hodowle, mała arena pvp, strzelnica i takie tam ;) Jak byś chciał kogoś do wymyślania czegoś i "budowania zarysu" tego to pisz na pw. uprzedzam tylko że nie potrafię budować ładnie, mógłbym zbudować prototyp i pokazać na czym to polega, nie potrafię tłumaczyć. W razie pytań po pomysł pisz pw :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Ja najchętniej bym zagrał na serwerze creative + pvp :D Lecz na takim 0 zarobku... więc...

Płaska mapa, 1 plugin "nowszy"= frakcje, płaska mapa oczywiście z surowcami itd. taki survival na płaskiej z jak najmniejszą ilością pluginów, lub freebuild, jakiś sklepik, płaska mapa, hodowle, mała arena pvp, strzelnica i takie tam ;) Jak byś chciał kogoś do wymyślania czegoś i "budowania zarysu" tego to pisz na pw. uprzedzam tylko że nie potrafię budować ładnie, mógłbym zbudować prototyp i pokazać na czym to polega, nie potrafię tłumaczyć. W razie pytań po pomysł pisz pw :)

lol

Opublikowano

@wartox no nie wiem taki pusty survival byłby dzwiny mi bardzie podchodzą klimaty fb sklep za np dirta i wgl

Opublikowano

Możliwe że zostanie stworzony serwer pvp+creative

Robimy mega eq i sie nakurwiamy :)

Opublikowano

ja wole serwery z pluginami(np mobarena, na gildie i takie tam), tam gdzie sa jakieś wyrąbane w kosmos spawny, miasto startowe i różne rzeczy budujące klimat

ale, nie oznacza to że bym nie pokicał na takiej mapce

Lajk ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...